INDI 2020

Ho teníem tot previst, les persones inscrites, el material preparat pel dia 18/03 a les 16 h trobar-nos al Museu de la Mediterrània per fer la primera activitat, una de les més importants, plantejar les preguntes d’on ha de partir el projecte d’aquest any. En aquesta primera activitat volíem pensar el significat i parlar de l’origen de les preguntes. Abans de qualsevol interrogació ens formulem coses perquè dubtem. Dubtar és preguntar-se, preguntar-se és fer un apropament al coneixement i una de les formes d’aquest coneixement és la pràctica artística.

imatge cancel·lacio indi

Com a causa de les circumstàncies tan excepcionals que estem vivint no podem fer-ho presencialment, ens trobarem en un altre espai, el digital. Per això, el primer pas el faran les persones inscrites a l’INDI 2020: enviaran un correu a inditorroella@gmail.com i a l’assumpte posaran SÓC INDI. Crearem un espai per poder parlar i programar les activitats i resoldre dubtes.

Totes les persones, interessades a col·laborar aportant preguntes ho poden fer al mateix correu inditorroella@gmail.com amb l’assumpte PREGUNTA.

Si voleu utilitzar les xarxes socials, també tenim Facebook i Instagram, feu una foto de la pregunta, ens etiqueteu i col·laboreu amb el hashtag #preguntaIndi
Facebook @inditorroella
Instragram: @Espai_Indi
Les anirem compartint, i els nois i noies INDI 2020 aniran seleccionant-les per arribar a tenir la que respondrem amb l’exposició, programada pel 22 de maig, a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí.

Ànims i omplim l’espai digital de preguntes!