Exposició INDI 2020

El projecte INDI 2020 arriba a la seva última fase, la de mostrar els projectes dels joves i els diferents processos viscuts. El camí aquest any ha estat una mica diferent, us ho expliquem en una altra entrada d’aquest blog que podeu consultar. El 19 de juny vam obrir portes a l’Espai Montgrí del Museu de la Mediterrània de l’exposició generada a partir de la pregunta escollida «Tenen color les vivències, emocions i sentiments?», alhora també la trobareu a l’espai virtual Viu la Capella de Sant Antoni des de casa.

Ahir en l’obertura de l’exposició, la Nohaila, la Mariam, la Rayhana i en Wael van fer algunes visites guiades explicant els seus projectes a les persones que ens van acompanyar apropant-vos a l’Espai Montgrí.
Com no estaran cada dia per explicar-vos-ho, us hem gravat un vídeo en què us expliquen els perquès i les seves inspiracions.  L’Olga Taravilla (com a coordinadora del projecte), intenta posar-vos en situació i explicar-vos què i com ha anat aquest l’INDI 2020. Podeu visitar l’exposició a l’Espai Montgrí fins al 30 de juny i també a la Capella virtual.