INDI 2021

Un any més activem el projecte INDI! Us anirem explicant tots els processos i convidant-vos a participar. Per començar a activar el projecte obrim, com sempre, un espai per col·laborar amb nosaltres amb els vostres dubtes. Dubtar és preguntar-se, preguntar-se és fer un apropament al coneixement i una de les formes d’aquest coneixement és la pràctica artística. Ens agrada molt que feu preguntes, moltes.

El 12 de març a la tarda amb un grup de joves estarem a l’Espai Montgrí del Museu de la Mediterrània, preparem la sala exposant els seus dubtes i us convidarem fins al 20 de març a venir a fer la vostra aportació i conèixer el projecte. Obrirem inscripcions a començaments de març pel jovent que vulgui participar d’aquest taller. Obrirem 6 places!

Altres anys hem respost preguntes com Tenen color les vivències, emocions i sentiments?, És bonic estimar?, Quin és el teu primer pensament del dia? Si voleu conèixer més podeu navegar pel blog i podreu veure els resultats.

Entre el 12 i el 20 de març volem omplir l’Espai Montgrí de preguntes! Així que us demanem la vostra ajuda, totes les persones poden participar, totes les preguntes són importants, de la més senzilla a la més complexa. Necessitem moltes preguntes. Una vegada finalitzi la proposta al Museu, anirem a recollir-les i entre totes n’escollirem una. I amb aquesta pregunta farem camí del concepte a l’exposició.

imatge del projecte INDI 2021